Ejendomsservice
Brønshøj

Ejendomsservice Brønshøj

Trappevask er en del af arbejdet med ejendomsservice, vi tilbyder en grundig trappevask, med støvsugning. 

Støvsugning sikrer at 95% af sandskorn og andet skidt bliver suget helt væk, og ikke blot bliver sendt op på balustre og paneler. 

trappevask vesterbro

Ejendomsservice er vi specialister til at udføre i Brønshøj.

 Vi har siden 2005 udført ejendomsservice hos mange foreninger rundt om i København. Vi henvender os primært til ejerforeninger og andelsboligforeninger i hele Storkøbenhavn. 

 

Ejendomsservice nordhavn

Varmemester

En varmemester er en person som skal kunne tage sig af rigtigt mange ting i din boligforening. 

Det er lidt forskelligt hvad der forventes af varmemestre, men at styre varmecentralen og sørge for at renholde din boligforening i Brønshøj er essentielt. 

Hvorfor vælge os?

Ejendomsservice

Vi har 25 års erfaring med ejendomme.
Vi er til at snakke med.
Vi har dygtige og ærlige medarbejdere.
Faglig stolthed.
Vi sætter en ære i god kommunikation.

Hurtig udrykning

Akutte situationer kræver den rigtige håndtering. Vi ved hvordan vandskader skal håndteres og andre opgaver som kræver akut indsats. Vi kommunikere med alle parter når det drejer sig om forsikringsskader.

Danske medarbejdere

Der er rigtigt mange dygtige folk indenfor ejendomsservice som kommer fra resten af europa. Men vi mener det er vigtigt at du som kunde kan kommunikere med danske medarbejdere.

Vi er til at få fat på

Vi er til at få fat på. Vi er ikke længere væk end en email eller et telefon opkald. Vi garantere at vi svarer dig inden 24 timer. Det væsentligste når man kontakter os er at få et godt svar. Vi gør vores yderste for at hjælpe hver gang.

Kontakt os