Grøn service

Grøn service, i samarbejde med bestyrelsen i boligforeningen, sørger vi for at passe på de grønne arealer, for eksempel græsslåning, og hækkeklipning.

Vi samarbejder desuden med anlægsgartnere og autoriserede kloakmestre såfremt der er behov for beskæring af træer, buske eller større anlægsopgaver. Se frem til at din boligforening også på dette område kan blive passet godt på. Det er naturligt at sørge for disse opgaver også bliver passet og plejet. Så de er til stor gavn for de beboere som hver dag bruger disse rekreative områder.

Vi bruger bioklipper til grøn service

Grøn Service

Hvad er bioklip? Bioklip er den form for græsslåmaskiner som ikke opsamler de klippede græsstrå, istedet bliver stråene klippet i meget fine stykker som bliver liggende på græsplænen, det bevirker at de næringsstoffer som er i græsstråene bliver i græsplænen. Dermed kan dette virke som gødning og kan hjælpe til at græsplænen bibeholder sit flotte grønne udseende.

Udover dette er det naturligt også at gøde plænen i starten af sæsonen, det bevirker at græsplænen får en god start på vækst sæsonen. Disse ting er med til at græsplæne bibeholder sit flotte grønne udseende.

Alternativt kan mos fjernes på flere forskellige måder, enten mekanisk, maskinelt eller ved at strø mosfjerner ud på samme måde som man strøer plæne gødning ud over sin have, som kunne foregå manuelt eller fra en lille gødningsspreder. Det er naturligt at disse ting bør indgå i en almindelig vedligeholdelse af plænen, bioklip er helt klart en god måde at slå græsset på.

Flot Græsplæne med Dahl Ejendomsservice

Tag os med på råd når i skal have en flot græsplæne, eller når hækken skal klippes. Samtidig mener vi også det er nødvendigt at kende sine begrænsninger, så opgaver som en anlægsgartner ved bedre, overlader vi naturligvis til ham.

Kontakt os gerne i dag, så sørger vi for at kontakte dig igen hurtigst muligt.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!