Trappevask i København

Vi klarer din trappevask

Dahl Ejendomsservice klarer Trappevask i København.

Vi vasker hver uge i København. Vores priser på trappevask er blandt de billigste.

Vi mener selv vi er blandt de allerbedste til at vaske trapper, vi går op i vores arbejde og ved hvordan trapper skal vaskes.

Siden vi startede med trappevask i 2005 har vi haft fokus på at levere et fejlfrit resultat og flotte trapper for mange andels og ejerforeninger i København.

Vi vasker mange forskellige slags trapper, og vi har erfaringen til at vejlede boligforeninger om korrekt pleje af deres belægning på trapperne.

Hvis du vil lære mere om vores trappevask må du læse videre, er du interesseret i at høre fra os? Tryk blot på knappen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vores trappevask i København kan rengøre alle typer overflader, vi ved hvordan.

Selvom trappevask kan virke som et simpelt arbejde, kræver det alligevel en del at vaske trapper også i København. Lad os prøve at svare på nogle spørgsmål her på siden.

Hvor ofte skal mine trapper vaskes i København?

Vi anbefaler trappevask hver uge, men hvis forholdene tillader det, og man som kunde er indstillet på et mindre pænt resultat kan vi også klare trappevask hver 2. uge

Hvor længe holder en trappevask i København?

Når en trappevask er udført har man et flot gulv, lige så længe forholdene tillader det, afhængig af beboer trafik.

Mange bliver overrasket over hvor hurtigt det går inden grus og pletter fra beboere, børnene i opgangen, hundene i opgangen eller håndværkere, igen har indtaget trappetrin og indgangsparti.

Så det er lidt svært at sige hvor længe en trappevask holder, men bare rolig vi kommer næste gang og gør rent igen 🙂

Bliver gulvene blanke af trappevask?

Nej, gulvene bliver ikke blanke af trappevask med standard sæbe.
Når vandet er tørret ud, får gulvet sin gamle glans (eller mangel på samme) tilbage.

Ønsker man et gulv der er skinnede blankt er der forskellige gulvbehandlinger man kan påføre gulvet, som en særskilt behandling. Standard trappevask med sæbe giver som udgangspunkt ikke glans til gulvet.

Dog kan der vaskes med særlige vaskemidler som kan give gulvene lidt glans, men det er ikke noget vi anbefaler, da omkostningerne ved vedligehold er større end ved andre permanente løsninger.

Støvsuger I inden trappevask?

Ja, vi kan sagtens støvsuge såfremt der er stikkontakt nederst i opgangen.

Ellers kan vi feje hvis der ikke er mulighed for strøm fra en stikkontakt. Vi anbefaler støvsugning, da det oftest bliver et pænere slutresultat.

Vasker i med fladmopper?

Vi vasker oftest kun med mikrofiber rundmopper. Andre steder vasker vi kun med fladmopper.
Vi vælger helst selv at veksle mellem mikrofiber rundmopper eller mikrofiber fladmopper når vi klarer trappevask i København.

Der er fordele og ulemper ved brug af hhv. mikrofiber rundmopper eller mikrofiber fladmopper.

Seriøs trappevask, men ikke hovedrengøring

En trappevask er noget som mange forventer en hel del af, men vi vil naturligvis gøre alle opmærksom på at en trappevask ikke er en ugentlig hovedrengøring af trappen. Særligt på linoleumsgulve vil det være nødvendigt med en løbende dialog omkring hvornår en opskuring af trappens linoleum er nødvendig.

En trappevask er rengøring af det snavs og skidt som kom på trinnene fra sidste gang trappevasken var på besøg i opgangen, og dermed vil man også kunne opleve at pletter ikke kan komme af ved den almindelige trappevask som vi udfører,

Pletterne kan være trængt så langt ned opgangens linoleum at det kræver en opskuring at få pletten af.

Vi løser også andre opgaver, når vi er på trappen

At vi også kan skifte pærer og andet på trapperne hører under viceværtens opgaver som du kan læse mere om på siden viceværtservice.

Mange opgaver skal løses, vi fjerner også reklamer og aftørre postkasserne hver gang vi er i opgangen, hos mange boligforeninger i København halter det med at få smidt reklamer ud, som betyder at de sviner i opgangen til irritation for beboere og besøgende.

Dahl Ejendomsservice har helt styr på dette og sørger for at fjerne reklamerne hver gang.

Få en fast aftale om trappevask

For en boligforening kan udsigten til, at sørge for at trappevask opgaven varetages rigtigt, være en stor mundfuld for det utrænede øje, men her træder Dahl Ejendomsservice til.

I samråd med bestyrelsen laver vi en plan for trappevasken i din boligforening i københavn.

Med Dahl Ejendomsservice, kan I også lave en aftale om løsning af faste opgaver, i forbindelse med vores besøg på trappen, læse mere om vores viceværtservice.

Stabil og grundig trappevask København

Hvis du bestiller en trappevask løsning hos Dahl Ejendomsservice, så sikre I jeres boligforening en stabil, grundig hjælp.

God kommunikation er vigtigt mellem jer og os. Samtidig med at vi har afstemt vore forventninger til hinanden på forhånd, hvilket gør at vi kan have et godt og konstruktivt samarbejde gennem mange år

Vælg Dahl Ejendomsservice til din trappevask!

Det er vigtigt at du vælger et firma til trappevask, som har erfaringen og den rigtige viden til at holde dine trapper i din ejendom pæne året rundt.

Vi gør vores bedste hver gang når vi vasker trapper, baseret på dine ønsker og vores erfaring.

Vi går op i vores arbejde og ved hvordan en trappe skal vaskes.

trappevask med Dahl

Vælg Dahl Ejendomsservice til din trappevask!

Det er vigtigt at du vælger et firma til trappevask, som har erfaringen og den rigtige viden til at holde dine trapper i din ejendom pæne året rundt.

Vi gør vores bedste hver gang når vi vasker trapper, baseret på dine ønsker og vores erfaring.

Vi går op i vores arbejde og ved hvordan en trappe skal vaskes.

Trappevask skal tages seriøst

Man kunne måske tro at det at vaske trapper er venstrehåndsarbejde. Men det er det ikke hos Dahl Ejendomsservice. Vi tager vores arbejde med trappevask meget seriøst. Vi synes du fortjener god og grundig vejledning, i hvordan dit gulv skal rengøres og vedligeholdesig som kunde, i den rigtige måde at vaske trapperne på.

Særligt med linoleumsgulve er der meget forskellige opfattelser af hvordan de skal vedligeholdes og vaskes. Det er tydeligt at i nogle foreninger er jobbet som trappevasker nedprioriteret, og jobbet bliver delt ud på foreningens medlemmer.

Men bliver det gjort? Bliver det udført korrekt? Hvem sørger for hovedrengøringen?

Når i indgår en aftale med Dahl Ejendomsservice om trappevask, er der styr på detaljerne, og fuld seriøsitet omkring trappevask.

trappevask med dahl

Faste medarbejdere på dine trapper

Vi tilbyder faste trappevaskere, som uge efter uge passer på dine trapper, og udfører det aftalte arbejde. Da det er den samme trappevasker der vasker i ejendommen, kender han eller hende også ejendommen rigtigt godt. Det er en fordel for alle.

Trappeopgange bruges af rigtig mange mennesker hver dag, så det er vigtigt at trappevask bliver prioriteret højt.

Når man går ind i en opgang som lige er blevet gjort ren, og den samtidig dufter ren, så bliver man lidt gladere, og det vil vi gerne hjælpe med 🙂

Flot trappevask kommer ikke af sig selv.

Grundig vask af trapper i enhver form, er et must da det er kvaliteten der giver et hurtigt og godt indblik i hele foreningens vedligeholdelsesmæssige standard.

Det er også væsentligt at de af vore medarbejdere man møder på trappen er venlige, ærlige og yder et godt stykke arbejde.

Det er i den forbindelse også vigtigt, at medarbejderen har øje for de ting i opgangen som eventuelt skal udbedres.

Derfor gør vi meget ud af, at være helt vågne når vi færdes i trappeopgangene.

Vi mener det er vigtigt, at man også kan tale med alle der udfører trappevask på jeres ejendom, vore medarbejdere har altid tid til en lille snak.

Trappevask: Vi lytter til dine ønsker

Vi kan udfører trappevasken efter dit ønske, men vi vil helt klart anbefale at man først støvsuger og derefter vasker gulvet, med fladmoppe.

Vi skal nok passe på dine trapper, men tidens tand kan vi ikke gøre noget ved, selv om vi gør vores yderste for at passe på, selv med vores grundige trappevask.

En pris på trappevask er baseret på en konkret vurdering, i forhold til behov og et samlet engagement hos Dahl Ejendomsservice.

Afhængigt af trappebelægningen, er det nødvendigt at sikre sig at den bliver vedligeholdt, og vasket korrekt.

En trappebelægning kan have meget forskelligt udseende.

Nogle trappebelægninger vi vasker i dag:

  • Linoleumsgulve
  • Terrazzogulve
  • Linotongulve
  • Lakerede trægulve
  • Marmorgulve

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!