Ejendomsservice Nørrebro

Vi har stor ekspertise inden for ejendomsservice på Nørrebro, og vi tilbyder i København en lang række services professionelt udført og til absolut konkurrencedygtige priser.

Vi er fleksible og laver individuelle aftaler med vores kunder. Vi lytter til jeres behov og ønsker, og i fællesskab finder vi den bedste løsning.

Med vores store og brede erfaring med ejendomsservice i København kan vi rådgive på en konstruktiv måde, og vi kan derfor blive en god sparringspartner i forbindelse med ejendomsservice på Nørrebro.

Dahl Ejendomsservice i København kan tilbyde enhver opgave inden for trappevask og rengøring, eksempelvis også pudsning af vinduer.

Samtidig sørger vi for vedligeholdelse af områderne omkring ejendommen, herunder græsslåning og snerydning.

I vores arbejde holder vi kontinuerligt godt øje med ejendommens generelle tilstand, og vi kan således sørge for vedligeholdelse også af skader på ejendommen, for eksempel defekte tagrender og andet, der på sigt kan beskadige ejendommen.

ejendomsservice nørrebro

Tryghed ved valget af ejendomsservice på Nørrebro

Vi har et netværk af samarbejdspartnere, alle professionelle fagfolk, der kan klare de fleste opgaver i relation til vedligeholdelse og reparation af ejendomme.

På den måde kan I føle jer trygge, fordi vi sikrer en omhyggelig og omfattende pleje af jeres ejendom med tilhørende udendørs arealer.

Dermed giver vores aftale samtidig en ekstra økonomisk fordel for jer, fordi det nemt kan give markante besparelser på jeres budget, når vedligeholdelsen foretages løbende og småskader tages i opløbet.

Hos Dahl Ejendomsservice i København påtager vi os meget gerne ejendomsservice i boligforeninger.

Vi er som sagt meget fleksible og laver aftaler efter jeres ønsker.

Kontakt Dahl Ejendomsservice i København for en fornuftig aftale om professionel ejendomsservice på Nørrebro.