trappevask med dahl ejendomsservice i København

Vælg Dahl Ejendomsservice til din trappevask!

Det er vigtigt at du vælger et firma til trappevask, som har erfaringen og den rigtige viden til at holde dine trapper i din ejendom pæne året rundt.

Vi gør vores bedste hver gang når vi vasker trapper, baseret på dine ønsker og vores erfaring.

Vi går op i vores arbejde og ved hvordan en trappe skal vaskes.

trappevask fmed Dahl

Trappevask skal tages seriøst

Man kunne måske tro at det at vaske trapper er venstrehåndsarbejde. Men det er det ikke hos Dahl Ejendomsservice. Vi tager vores arbejde med trappevask meget seriøst. Vi synes du fortjener god og grundig vejledning, i hvordan dit gulv skal rengøres og vedligeholdesig som kunde, i den rigtige måde at vaske trapperne på.

Særligt med linoleumsgulve er der meget forskellige opfattelser af hvordan de skal vedligeholdes og vaskes. Det er tydeligt at i nogle foreninger er jobbet som trappevasker nedprioriteret, og jobbet bliver delt ud på foreningens medlemmer.

Men bliver det gjort? Bliver det udført korrekt? Hvem sørger for hovedrengøringen?

Når i indgår en aftale med Dahl Ejendomsservice om trappevask, er der styr på detaljerne, og fuld seriøsitet omkring trappevask.

trappevask med dahl

Faste medarbejdere på dine trapper

Vi tilbyder faste trappevaskere, som uge efter uge passer på dine trapper, og udfører det aftalte arbejde. Da det er den samme trappevasker der vasker i ejendommen, kender han eller hende også ejendommen rigtigt godt. Det er en fordel for alle.

Trappeopgange bruges af rigtig mange mennesker hver dag, så det er vigtigt at trappevask bliver prioriteret højt.

Når man går ind i en opgang som lige er blevet gjort ren, og den samtidig dufter ren, så bliver man lidt gladere, og det vil vi gerne hjælpe med 🙂

Flot trappevask kommer ikke af sig selv.

Grundig vask af trapper i enhver form, er et must da det er kvaliteten der giver et hurtigt og godt indblik i hele foreningens vedligeholdelsesmæssige standard.

Det er også væsentligt at de af vore medarbejdere man møder på trappen er venlige, ærlige og yder et godt stykke arbejde.

Det er i den forbindelse også vigtigt, at medarbejderen har øje for de ting i opgangen som eventuelt skal udbedres.

Derfor gør vi meget ud af, at være helt vågne når vi færdes i trappeopgangene.

Vi mener det er vigtigt, at man også kan tale med alle der udfører trappevask på jeres ejendom, vore medarbejdere har altid tid til en lille snak.

Trappevask: Vi lytter til dine ønsker

Vi kan udfører trappevasken efter dit ønske, men vi vil helt klart anbefale at man først støvsuger og derefter vasker gulvet, med fladmoppe.

Vi skal nok passe på dine trapper, men tidens tand kan vi ikke gøre noget ved, selv om vi gør vores yderste for at passe på, selv med vores grundige trappevask.

En pris på trappevask er baseret på en konkret vurdering, i forhold til behov og et samlet engagement hos Dahl Ejendomsservice.

Afhængigt af trappebelægningen, er det nødvendigt at sikre sig at den bliver vedligeholdt, og vasket korrekt.

En trappebelægning kan have meget forskelligt udseende.

Nogle trappebelægninger vi vasker i dag:

  • Linoleumsgulve
  • Terrazzogulve
  • Linotongulve
  • Lakerede trægulve
  • Marmorgulve