Ejendomsservice Nordhavn

Vi arbejder med Ejendomsservice i Nordhavn

Ejendomsservice Nordhavn er et nyt område i København, som er under kraftig udvikling. Området ligger i dag i forbindelse med Københavns Nordhavn, og grænser op til Østerbro som også er en bydel i København. Nordhavns postnummer er 2150.

I nær fremtid er Nordhavn udbygget så at der kan arbejde og bo tusindvis af nye Københavnere i det nye boligområde af Københavns havn.

Er du bosiddende i Nordhavn, og ønsker du, at der hvor du bor skal være pænt og rent, og en top service af din ejendom? Det kan vi naturligvis klare for dig.

Hvad enten du søger ejendomsservice, trappevask eller skal have løst forskellige vicevært opgaver, så er Dahl Ejendomsservice klar til at yde det bedste hver gang. Vi kommer alle steder og vi sætter en ære i at sørge godt for dig.

Du kan trygt overlade dine ejendomsservice opgaver til os, vi har udelukkende flinke og venlige danske medarbejdere som sætter en ære i at udføre de aftalte opgaver.

Ejendomsservice Nordhavn er fremtiden

Det er logisk at du gerne vil finde frem til et godt og stabilt firma som kan klare de opgaver du ønsker udført og vedligeholdt. Det er naturligt at du også gerne vil have at dem omkring dig er flinke og venlige og at de vil gøre det bedste for den ejendom du bor i bliver passet godt på.

Tænk på de mange fordele det giver dig, ved at overlade opgaven med at passe på ejendommen til et firma som vil dig det bedste. Det er den følelse du kan få, hvis du vælger Dahl Ejendomsservice som din service partner til netop din ejendom.

Vi klarer alle opgaver i din boligforening, hvis vi ikke selv kan, så klarer vores samarbejdspartnere indenfor de respektive faggrupper opgaven.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!