Trappevask Amager

trappevask amager

Trappevask Amager er noget som Dahl Ejendomsservice udfører hver dag 5 dage om ugen, året rundt.

Vi har i mere end 10 år betjent boligforeninger på Amager med trappevask, vi ved at der på Amager er flere forskellige slags ejendomstyper som hver især kræver kyndig hjælp til at få vasket og rengjort deres trappeopgange på den bedst tænkelige måde.

Tillid til trappevask Amager hver dag

Det kan vi, vi kan sørge for at vaske trappen på den måde du ønsker, om det er støvsugning og herefter brug af fladmopper. Eller du ønsker kost og moppe er helt op til dig og din boligforening af beslutte.

Det vigtige når man vasker trapper er helt klart at mange har en fornemmelse af at det er let at vaske trapper.

Alt er let hvis man kan finde ud af det, og det samme gælder med trappevask. Det er godt og væsentligt at den der vasker trapperne også har en forståelse for det at vaske en trappe.

Det er ikke nok, blot at trappen skal være drivvåd da det beskidte vand skal samles op.

Ser man på det at vaske en trappe som noget vigtigt at få udført flot og godt, ja så skulle trappen også gerne ligne dette, når at medarbejderen er gået fra trappeopgangen. Det er logisk i denne sammenhæng at tænke over at det kræver god kondition men også koordinering at kunne vaske en trappe på en tilfredsstillende måde.

Trappevask Amager er også lig med en opgave som skal løses grundigt og tilfredsstillende hver gang, det klarer vi.

Det er vigtigt at trappevask Amager er tip top

Det er naturligt at trappevask Amager er en opgave som mange gerne vil løse på den bedste måde for alle beboere. Det er også godt at man sammen kan blive enige om at finde frem til den løsning som passer både boligforeningen og ikke mindst beboerne bedst.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!