Trappevask Frederiksberg

Vi klarer trappevask på Frederiksberg

Trappevask på Frederiksberg er vores speciale. Vi har udført trappevask Frederiksberg hos mange boligforeninger af forskellig størrelse, rundt om på Frederiksberg.

Vi sørger stadig for, at din boligforenings trapper bliver passet flot, med de forskellige krav til vedligeholdelse, som forskellige trappe belægninger har.

Eksempelvis er der forskel på måden, man skal behandle og vedligeholde terrazzobelagte trappe opgange på, i forhold til trappeopgange belagt med linoleum.

Brug os til andet end trappevask

trappevask frederiksberg

Vi kan også skifte pærer og udfører andre opgaver mens vi er på trapperne. Disse opgaver hører ind under viceværtens opgaver,  som du kan læse mere om på siden viceværtservice.

Mange opgaver skal løses på en ejendom, vi fjerner reklamer og aftørrer ovenpå postkasserne hver gang vi er i opgangen. Eksempelvis halter det hos mange boligforeninger i København, med at få smidt reklamer ud.

Reklamer sviner opgangen og området omkring postkasserne. Udover at det er til irritation for beboere og besøgende, kan det også udgøre en brandfare for alle beboere i opgangen.

Dahl Ejendomsservice københavn har helt styr på dette, vi sørger for at fjerne reklamerne hver gang. Vil du have ekstra godt styr på din trappeopgang også på dette punkt?

Trappevask Frederiksberg –  et stærkt samarbejde

Det at beslutte sig for, hvilken trappevask løsning man vil have, i forbindelse med sin vask af trapper i sin boligforening, kan være en tidskrævende proces. Pris og kvalitet er ofte to ting som man gerne vil have skal gå hånd i hånd, men som regel er det ikke noget, der er en selvfølge.

Dahl Ejendomsservice, ønsker at kvalitet og pris følges ad. Vi er ikke nødvendigvis det billigste trappevasker firma, men vi ønsker at levere en høj, stabil kvalitet hver gang.

Med Dahl Ejendomsservice, kan I  får udfærdiget en aftale, hvor vi løser faste opgaver i forbindelse med jeres trappevask på Frederiksberg.

Det er meget vigtigt at alle opgaver løses som aftalt. Det betyder at man som beboer kan nyde trappeopgangen som tiltænkt, nemlig som ren og behagelig.

Trappevask Frederiksberg – grundig til en god pris

Hvis du bestiller en trappevask løsning hos os, så sikrer I jeres boligforening en stabil, grundig hjælp.

Vi mener at god kommunikation er vigtigt mellem alle parter, men også at vi har afstemt vore forventninger til hinanden, når aftalen udarbejdes.

Dette betyder at vi kan få et godt og konstruktivt samarbejde gennem mange år.

Alternativt kan du se en beskrivelse, af vore services indenfor ejendomsservice Frederiksberg på siden.

Vi glæder os til at betjene dig.

Kontakt os i dag på 27512741 og få et uforpligtende tilbud, på trappevask til din boligforening på Frederiksberg

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!