Trappevask Nørrebro

Trappevask Nørrebro er vigtigt

Det er ikke ligegyldigt, hvem du sætter til at vaske dine trapper på Nørrebro.

Brugere af ejendommen lægger mærke til trappeopgangen; det er på mange måder ejendommens visitkort udadtil. Vælg et firma som Dahl Ejendomsservice, der ved hvordan en trappe skal vaskes og vedligeholdes, vi har faste folk til dine trapper som går op i deres arbejde.

Sammen udarbejder vi en plan for trappevasken, og den overholder vi naturligvis.

Trappevask Nørrebro er ikke bare trappevask

Derfor er det vigtigt med en god og ordentlig trappevask. Det duer ikke at efterlade runde hjørner, som nogen af os kender det fra, da vores børn gjorde rent derhjemme.

Trappen skal naturligvis befries for skidt og snavs, før den vaskes.

Dette kan gøres ved fejning eller støvsugning. Her skal man være opmærksom på, når der laves en aftale om trappevask, at det ikke er uvæsentligt, hvordan det udføres.

Fejning kan ofte hvirvle støv og skidt endnu mere rundt, mens støvsugningen fjerner skidtet på en bedre måde, så trappen er klar til at blive vasket.

En god trappevask Nørrebro

Der må ikke gås på kompromis med rengøringen af trapper.

Få derfor et professionelt rengøringsfirma til at foretage trappevasken i den ejendom, du er ansvarlig for; så er du sikker på at rengøringen bliver af en høj kvalitet. Bygninger, boliger og ejendomme er forskellige.

Det samme gælder de trapper, trappeopgange og trappeforløb, der er i husene. Derfor skal rengøringen af trapperne tilpasses den enkelte bygning.

Vi ved alt om trappevask, så mangler du råd og vejledning omkring trappevasken, så sørger vi også for det.

En aftale om trappevask på Nørrebro med Dahl Ejendomsservice, er en troværdig aftale som overholdes uge efter uge, år efter år. Vi har naturligvis dedikerede trappevaskere som står klar til at servicere netop dine trapper i mange år frem.

Brug for ejendomsservice Nørrebro?

Kontakt os i dag på 27512741

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!