Trappevask Nordhavn

Vi klarer trappevasken i Nordhavn

Trappevask i Nordhavn bliver udført hver dag af Dahl Ejendomsservice. Vi kommer i alle bydele rundt om i København og dermed også i Nordhavn

Det at vaske trapper i Nordhavn, betyder at opgangene i denne bydel er udført meget praktiske.

Det vil sige at der i opgangene ikke er mange træpaneler eller anden form for udsmykning.

I skarp kontrast til dette er de Københavnske bydele Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg og Østerbro for at tage nogle eksempler.

I Nordhavn er trappeopgangene praktiske, ligesom i andet nyere boligbyggeri.

Trappeopgangen er oftest også den eneste flugtvejsmulighed ved brand, men de er også bygget og indrettet til formålet, med at lede beboerne hurtigt væk.

Det betyder at vi i Nordhavn har brede trappeopgange, enkelt indrettet til hverdagens brug.

Trappevask Nordhavn kan let klares

trappevask med Dahl

Selv om trappeopgangen i din boligforening i Nordhavn ser pæn ud. Kan det alligevel god betale sig at kontakte Dahl Ejendomsservice for et godt tilbud på trappevask Nordhavn.
Vi kommer gerne og giver dig et tilbud. På en særligt tilpasset trappevask til din boligforening i Nordhavn.

Man kan vaske trapper på mange måder. Den rigtige løsning kan for eksempel være at støvsuge din opgang og vaske med fladmoppe. Dette får trappeopgangen til at fremstå meget flot.

Der er rigtigt mange muligheder for at kunne få en meget flot trappeopgang.
Det vil sige, at det er ganske nødvendigt at have de rigtige løsninger klar til at kunne håndtere og udføre opgaven med trappevask Nordhavn.

Det at have en velholdt og rengjort trappeopgang i Nordhavn, betyder rigtigt meget for alle beboere og besøgende. Det er logisk at det i denne sammenhæng også betyder rigtigt meget at opgangen er pænt holdt.

En trappevask, kan eksempelvis inkludere, at vi fjerner spindelvæv og tørre postkasserne af, at vi støvsuger dine måtter, eller sætter dem op.

Bestil et godt tilbud på trappevask Nordhavn

Der er rigtigt mange grunde til at kontakte Dahl Ejendomsservice når det handler om trappevask Nordhavn. Det er helt logisk at du også kan forvente den bedste kvalitet og service da vi selv har kontor på Østerbro.

Vil du vælge en lokal leverandør af ejendomsservice og Trappevask? Så er det uden tvivl Dahl Ejendomsservice du skal vælge, vi har gode danske vellønnede medarbejdere. De passer deres arbejde, og de har i gennemsnit været hos os i 5 år.
Det viser at vi tager os godt af de medarbejdere du møder på dine trapper i Nordhavn.

Hvis du eventuelt er på udkig efter ejendomsservice så skal du blot klikke på teksten, for at lære mere.

Kontakt os i dag og bed om et uforpligtende tilbud på netop din trappevask Nordhavn. Vælger du os som sevicepartner til trappevask, så vil vi garanteret ikke skuffe dig.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!