Vi arbejder med trappevask i Ørestad til dig

Ørestad består af fire kvarterer.

Ørestad City, Ørestad Nord, Ørestad Fælled kvarteret og Ørestad Syd.

Trappevask Ørestad klarer vi hver dag

I 2004 flyttede de første beboere ind i Karen Blixen parken i Ørestad Nord, og siden er det gået stærkt

I ørestaden har der gennem mange år været en stor udbygning af området, og man regner med at op mod 80.000 mennesker vil have deres arbejdsplads i bydelen når det er fuldt udbygget, samt være hjem for 25.000 mennesker.

I bydelen er der også flere muligheder for at studere, blandt andet har Københavns universitet bygget i Ørestad Nord, og sammen med de andre studie muligheder, som blandt andet indbefatter Ørestad gymnasium, er der på nuværende tidspunkt mere end 20.000 som studere i Ørestad.

Trappevask Ørestad

Trappevask Ørestad er nødvendigt.

I denne bydel er der mange lejlighedskomplekser, og mange rekreative grønne områder. Der er også fields som er skandinaviens største indkøbscenter. Ørestad har et fuldt udbygget metro system med 6 metrostationer integreret med resten af Københavns metro.

Både fields og Københavns metro er med til at tiltrække mange mennesker til bydelen hver dag, samt så er det let for beboerne i bydelen at komme til Københavns centrum og nyde de mange tilbud som København.

Trappevask er naturligvis også en nødvendighed i Ørestaden, ikke mindst når at man tænker på de mange høje bygninger som har virkelig mange beboere der hver dag skal ind og ud af opgangene. Det er klart at der bliver beskidt i disse områder hvor mange færdes. Så er det jo godt at der findes dygtige trappevaskere som Dahl Ejendomsservice. Vi kan udføre arbejdet på den måde du som kunde ønsker, eller vi kan tilbyde at støvsuge trapperne og efterfølgende vaske med fladmoppe.

Det er alt sammen en rigtig god løsning at kunne tilbyde. Forvent et førsteklasses produkt leveret hver gang vi har været hos jer.

Søger du ejendomsservice Ørestad?

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde jer?