Lad os sørge for trappevask på Østerbro

Vi vasker trapper på Østerbro fordi vi kan lide det, vi går op i vores arbejde og har erfaringen til at kunne holde trapperne pæne, uge efter uge.

Vi kan støvsuge dine trapper inden vask eller vi kan bruge en kost. Det er op til dig.

Hvor ofte skal mine trapper på Østerbro vaskes

Minimum hver anden uge, men helst hver uge, særligt om vinteren er det nødvendigt for at din trappe ikke bliver alt for svær at gøre ren og slidt af sne og sjap.

Hvorfor anbefaler i trappevask på Østerbro hver uge?

Vi anbefaler trappevask hver uge af følgende årsager:

Særligt trappevask af linoleum: Hvis dine trin er med linoleum så er det nødvendigt at vaske trapperne en gang om ugen.

Hvis sliddet og brugen af trappeopgangen tillader det, kan man nøjes med hver anden uge, om sommeren. Årsagen til, at vi anbefaler ugentlig trappevask er, at linoleum er et naturprodukt, som skal vedligeholdes så at gulvet ikke udtørrer og bliver umuligt at holde pænt på den lidt længere bane.

Fabrikanterne anbefaler opskuring af nyere gulve hver 3. måned. Men med ordentligt trappevask fra Dahl Ejendomsservice plejer vores kunder max at få skuret trappebelægningen op, hver 2. år.

Jo længere tid der går mellem den almindelige trappevask, jo oftere skal du have opskuret din linoleumsbelægning. Hvilket koster nogle tusinde kroner at få udført.

Noget andet der taler for ugentligt trappevask er:

Du vil få flere ridser i gulvet, samt vil pletterne på gulvet få længere tid til at “gro fast”. Alt dette gør, at når vi vasker dine linoleums trapper hver anden uge, så kan vi ikke opretholde trappens flotte og rene ligeså flot som hvis det er hver uge vi vasker.

Det bedste ved trappevask på Østerbro

Vi tilbyder faste aftaler om trappevask af bedste kvalitet. Vi har masser af erfaring og stor ekspertise inden for trappevask, og vi er fleksible, når det gælder indgåelse af aftaler. Vi lytter til jeres ønsker og behov for trappevask og udformer derpå en aftale, så I kan være mest muligt tilfredse. Vores priser er klart konkurrencedygtige, og vi har samtidig et meget højt serviceniveau, hvor vi altid tilstræber at levere et ordentligt stykke arbejde til vores kunders fulde tilfredshed.

Vi laver en fælles plan for trappevask Østerbro

Omfanget og arten af trappevask fastsætter vi derfor i fællesskab. Vi lytter til jer, og samtidig giver vi råd og vejledning med afsæt i vores ekspertise og store viden på området. Hvor tit ønsker I trappevasken udført, og hvad skal trappevasken omfatte?

Trappevask Østerbro kan nemlig også inkludere afvaskning af eksempelvis gelænder, vindueskarme, døre og andet på opgangen. Er der behov for dette ekstra rengøringsarbejde, og med hvilken frekvens skal disse opgaver udføres?

Som professionelt rengøringsfirma råder vi selvfølgelig over de nødvendige redskaber og andre produkter til en grundig trappevask Østerbro. Arten og omfanget af trappevasken afhænger imidlertid af dels vores aftale med jer, dels af de konkrete forhold på trappeopgangen. For eksempel kan vi selvsagt ikke støvsuge, hvis ikke der er adgang til stikkontakter, i hvilket tilfælde vi må nøjes med at feje. Og så videre.