Trappevask Vesterbro

Trappevask Vesterbro udføres ugentligt af Dahl Ejendomsservice.

Vi kender bydelen Vesterbro rigtigt godt for vi har serviceret vore kunder på Vesterbro gennem mange år, ja faktisk var vores første kunde på Vesterbro. Vi vasker trapper hos mange boligforeninger på Vesterbro, så vi er altid tæt på.

Vi har stadig her i 2020 denne ejendomsservice og trappevask kunde.

Vesterbro byder på mange forskelligartede tilbud, f.eks. kødbyens eksklusive og kreative tilbud.

Mange som bor på Vesterbro har ikke lyst til at bo andre steder i København, selv om bydelen har et blakket ry er den de senere år virkelig blevet et hipt in sted at bo og leve.

Vesterbro har mange tilbud det er også her at man som beboer bor centralt på København mange andre tilbud, ja i gå afstand til de fleste større tilbud, og andet som Københavns Centrum kan byde på

Trappevask vesterbro et vigtigt element

trappevask vesterbro

Du kan være sikker på at trappevask på Vesterbro også skal udføres. Det er et must hvis du vil bevare din trappeopgang flot og præsentabel for ejendommens beboere, og de gæster som kommer forbi. Det er vigtigt at det er den rigtige behandling som der tilbydes dine trapper.

Belægningen på trappeopgange er forskellige, men de fleste har dog linoleum som er et foretrukket valg indenfor gulvbelægning. Grunden er at linoleum er et naturprodukt med en høj slidstyrke og lang levetid.

Men, som med så mange andre ting her i livet skal også gulvbelægninger med linoleum vedligeholdes, det er vigtigt det er den rigtige sæbe i det rigtige blandingsforhold.

Hvilke metoder kan trappevask vesterbro udføres med?

Metoden man vasker trapper med er heller ikke ligegyldigt, det er naturligvis i et samspil med dig som kunde om dine ønsker, men vi vil naturligvis tilbyde dig den bedste metode til rengøring af trapper som vi mener også kan betyde at din trappevask priser bliver lidt højere end forventet.

Men at kunne tilbyde støvsugning af trappen og efterfølgende vask giver langt det bedste resultat.

Brug for ejendomsservice vesterbro?

Kontakt os i dag på 27512741for et uforpligtende tilbud på trappevask vesterbro.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!