Vinduespudser service til alle i København

Skal du have pudset dine vinduer? Så har vi netop indgået samarbejde med Polermestrene ApS. De vil fremover pudse vinduer hos vore kunder
vinduespudsning i Købenahavn

Vi er glade for at meddele at Polermestrene Aps og Dahl Ejendomsservice har indgået et samarbejde om vinduespudsning hos vore kunder i København.

Polermestrene er et meget erfarent vinduespudserfirma som har sin start i 1978. Vinduespudsning er vigtigt at få udført korrekt.

Polermestrene har egne vinduespudsere , ja faktisk 8 fuldtidsansatte pudsere i øjeblikket. De har biler som er miljøvenlige og kører mere end 30 kilometer på en liter diesel.

Vi ved at du som kunde hos os, måske også har brug for at få en vinduespudser i næstved, så kan vi med Polermestrene også sørge for det.

Pålidelige vinduespudsning på hele Sjælland

At det er Polermestrene som vi har valgt til at samarbejde med os om vinduespudsning, er ikke et tilfælde. Vi har haft et godt samarbejde med dem og deres ansatte, gennem flere år.

https://polermestrene.dk/ringsted/Men en af fordelene er også at Polermestrene pudser i flere andre byer på Sjælland, en by som Ringsted er også et sted de har et stort antal kunder, når de pudser i Ringsted er det ofte med skivz og indsæber men det er også muligt med deres rentvandsanlæg at komme godt i højden på de højere bygninger.

Gennem mere end 40 år har de pudset tusinder og atter tusinder af vinduer og de bliver ved her i 2022. Det er vi glade for, for det er til gavn for vores kunder.